Hans specialitet är burgundiskgryta och här kommer hans recept (från ICAs recept). Tillsätt baconblandningen och syltlök i grytan och rör om försiktigt
Lägg över dem i en stekgryta efter hand. Låt grytan sjuda under lock ca 75 minuter eller tills köttet är mört. Lägg ner allt i grytan och låt den koka ytterligare ca 15-20 minuter
Skär bacon i bitar och stek och blanda ner i grytan. Hacka löken och bryn den så den får fin färg och lägg över i en gryta, stek de delade champinjonerna så de får färg och lägg över i grytan, häll sedan på vin,vatten,tomatpuré,pressad vitlök, citronskalen, sojan och kalvfond tillsammans med kryddorna och låt puttra i ca 30 minuter. Skölj och dela kycklinglevern/annan lever i lagom bitar och stek den så den får färg inte mer och blanda ner dom i grytan tillsammans med purjolöken och låt puttra i ca 15 minuter
Fräs fläsktärningarna i sitt eget fett i en gryta, tills de blir lätt knapriga. Lägg upp köttet på ett stort fat och fördela den burgundiska röran över köttet