Den är ju både söt och har viss tyngd så någonstans tror jag att det kan bli ganska bra, när man ändå håller på med julmust så tänker jag mig att det även borde fungera på samma sätt som en porter eller stout till en stek när man man förkokar spjällen så det får även bli basen till den buljongen
ca 6-8 dl av buljongen från köttet. Häll på lite av buljongen i taget och rör tills det blir en slät sås, låt den koka i ca 5 minuter. ca 6-8 dl av buljongen från köttet
vegetarisk buljong. Koka linserna i buljong efter anvisningar på paketet. vegetarisk buljong. Supersnabb pastasås på röda linser, morot och champinjoner fick det bli här innan vi for till badhuset idag
Häll i vinet i kastrullen och lägg därefter i potatis, vatten, buljong och salta och peppra. 1 buljongtärning, grönsaksbuljong. 1 buljongtärning, grönsaksbuljong
Koka sedan ur pannan med vin, buljong och grädde. 2 dl hönsbuljong. Gokväll. Ikväll har vi provat ngt nytt igen, denna gången hittade vi ett recept i Allers
Mixa de övriga ingridienserna till en buljong. Ta ut morötterna ur ugnen häll över buljongen som är kvar i en behållare och spara (denna kan man nämligen göra en super mumsig fisksoppa på, mer om det en annan dag), lägg morötterna i en behållare å låt den svalna en stund i kylen
De är gjorda på en grund av havregrynsgröt, kokat i buljong. Att göra biffar är oftast en superbra idé som många gånger slutar i katastrof, de är nämligt otroligt envisa med att inte hålla ihop trots att man innan suttit och räknat ut hur man ska göra enligt konstens alla regler och utan ägg