Låt revbenen svalna i buljongen. I detta receptet skall du inte använda buljongen till något men du kan alltid ha den i lite brunkål eller i en soppa så häll inte ut den
1 1/3 – 1 1/2 kg tjocka revbensspjällca 1 1/2 l buljong. Grillolja2 msk soja1 msk olja1/2 dl finhackade örter (gärna timjan)2 msk mango chutney Koka spjället sakta i buljong i ca 1 timme – eller till dess att köttet släpper lätt från en gaffel sticks i. Tagsbuljong, olja, revbensspjäll, soja 5 mars. 1 1/2 kg tjocka revbensspjäll. ca 1 1/2 l buljong
Ikväll så förkokade jag dem i buljong, lagerblad, färsk timjan, kryddpeppar, morot och lök Till ribsen så blev det en enkel råkostsallad som blev anpassad både till Lina och oss
Lägg i löken i klyftor, buljongen och vitlöksklyftorna. Det här sättet att göra revbensspjäll har jag skrivit om tidigare men det blir så otroligt gott så jag måste tipsa om det igen
Koka riset tillsammans med två buljongtärningar. Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
Ta upp spjällen ur buljongen och torka dem med hushållspapper. 6 pers3 gula lökar1 vitlök15 svartpepparkorn 5 kg tunna revbensspjällBarbecueglaze. Lägg i revbenen och koka dem långsamt i 1 1/2 timme. 15 svartpepparkorn 5 kg tunna revbensspjäll
Följ det receptet, men du behöver inte ha i Liquid smoke och vill du koka ribsen i buljong eller kanske som i gjorde denna gång, i skinkspad från kokning av en julsinka är det ännu bättre
Späd med ca 2 dl buljong först, innan det blir bränt i botten. Vänd revbenen och låt stå 1 timme till. 1 ½ kg tjocka revbensspjäll. 1 grönsaksbuljongtärning