Lös upp buljongtärningen i lite hett vatten. Servera med sallad och kokt potatis, pasta eller ris. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
fraiche, färskost/getost och buljong. Laxen serverade jag med kokt broccoli och bulgur. Jag hade köpt en bit lax och hittat ett recept på Malin´s Diner som jag blev sugen på att testa
Servera laxen med kokt potatis och lite smörstekta sockerärtor. Först tänkte jag laga en god köttbit men tänkte om när jag kom till affären där jag hittade fin lax, så det blev ett gammalt recept som jag inte lagat på länge
fraiche, färskost/getost och buljong. Laxen serverade jag med kokt broccoli och bulgur. Jag hade köpt en bit lax och hittat ett recept på Malin´s Diner som jag blev sugen på att testa
Sila av buljongenSkala och finhacka löken. Kokt pressad potatis passar bra till. Lägg laxfiléerna tätt i en smord ugnsform och krydda med salt och peppar
Koka upp fiskbuljongen i en traktörpanna eller vid kastrull. Servera laxen med blomkålskrämen. Skär laxen i portionsbitar och sjud den i buljongen under lock ca 10 min. 500 g laxfilé. 1 liter fiskbuljong
Servera med kokt potatis eller pasta. Lägg laxen ovanpå med skinnsidan upp. Lägg laxen i marinaden och låt dra 1–2 timmar i kylen. Häll på resten av marinaden och buljong över grönsakerna och tillaga i ugnen tills fisken är klar, 25–30 minuter. 2 st lax. 5 dl grönsaksbuljong
Tillsätt fiskbuljong, vin och grädde. Dekorera med räkor, dill och kokt sparris. Lägg en liten skiva lax på varje filé och rulla samman från stjärten och framåt