Och dagen efter har man en soppa med buljong, kött och linser som bara behöver värmas. Ena dagen långkokar man en bit högrev och gör en middag med kött, aioli och wokade juliennegrönsaker (tunt skurna grönsaker)
Häll i madeira-vinet när köttet fått fin färg och låt det sedan reduceras ner tills blir antingen som sirap i konsistensen eller det nästan försvunnit, håll då på buljongen och låt den sedan koka ner till hälften
Kalvfond/köttbuljong efter smak. Högrev ca 700 gram. Häll på buljong, krossade tomter, balsamvinäger och barbecuesås, låt småputtra under lock på låg temp i ca 6 timmar
Häll buljong i en form, i med moroten och löken oc sedan köttet. Långtidskokt högrev, toppad med parmasen, basilika och rödlök och en dragonsås till det
Häll i tomaterna + vatten eller svag buljong. svag köttbuljong. 1,1 kg grytbitar av högrev eller annat nötkött. 7,5 dl vatten eller svag köttbuljong. 1,1 kg grytbitar av högrev