Tabbouleh är en klassisk persiljesallad från Libanon, gjord på persilja, färska tomater, vitlök, olivolja, bulgurvete eller couscousgryn, pressad citron och kryddor
Koka bulgurvete enligt anvisningen på förpackningen. Kyckling1. Koka upp ca 1 liter vatten. 2. Lägg kycklingen på ett galler över vasken och häll över det kokande vattnet
Servera grytan med ris, bulgurvete eller potatis. Hösten är som gjord för franska aftnar, minst sagt. Mörkret som omsluter oss vid den här tiden på året kräver helt enkelt att vi aktivt paketerar in tillvaron i härligheter - eller mumsigheter
Tillsätt den färdigsvällda bulgurveten och rör om. 2 dl bulgurvete. Ta kastrullen från spisen, tillsätt bulgurvete och låt svälla i kastrullen i 15-20 minuter. 2 dl bulgurvete
Grova korn är bäst till pilaff. Det går bra att använda kummin, korianderfrön, finhackad vitlök, malda granatäppelkärnor eller timjan men de kan även uteslutas helt
4 prt bulgurvete. Skala rödbetor, morötter och lök. Klyfta betor och lök, skiva morötterna. Fräs i oljan 2 minuter i tjockbottnad gryta på medelvärme, salta och peppra