Till middag idag gjorde jag fyllda paprikor och det var hur många år sedan som helst. Jag blev påmind om det hos någon av de andra matbloggarna men jag minns inte riktigt vem
Idag bjuder jag på läckra bulgurfyllda paprikor. Trevlig första advent. Lite julstämning i huset men ingen när det gäller det som finns utanför fönstret
Så var det dags för Ridderhemis att åter igen utöka sitt sortiment i “Lilla Saluhallenâ€. Den här gången är det en grillkrov producerad av Munkacharkuteriet i Ängelholm
Smula ner jästen i fina smulor i yoghurten, blanda väl. Tillsätt äggvitor, olja, smör och salt. Rör om. Blanda i mjöl och knåda till en ganska mjuk deg
Dela varje zucchini i tre lika delar och gröp ur det mittersta innandömet. Blanda bulgur, köttfärs, finhackad lök, persilja, pressad vitlök, svartpeppar, chilipeppar, tomatpuré, salt och 1 dl olja