Saffransbulgur. Pensla tonfisken med olja, stek och grilla hastigt på båda sidorna på hög värme. Tillsätt bulgur och låt koka enligt instruktionerna på paketet
Servera med bulgur/quinoa/matvete, sallad och varför inte lite avocado. Rosa tonfiskröraTonfisk är något som jag inte kan få för mycket av, trots att jag åt det varje dag på Gran Canaria
Varva grönsker med tonfisk, ägg i klyftor och bulgur. Koka ägg och bulgur enligt anvisning. 1 burk tonfisk. 1/2 – 1 dl bulgur. 1 burk tonfisk. 1 dl bulgur
Använd quinoa eller råris istället för couscous eller bulgur. Sallad niçoise – mättande tonfisksallad. ersätt tonfisken med mer ägg eller 1,5 dl förvällda edamemebönor per port och 2 msk rostade pumpakärnor
Använd quinoa eller råris istället för couscous eller bulgur. Sallad niçoise – mättande tonfisksallad. ersätt tonfisken med mer ägg eller 1,5 dl förvällda edamemebönor per port och 2 msk rostade pumpakärnor