Här fick bulguren även sällskap av selleri, tomater och toppades med guacamole. När det kommer till gryn av olika slag tycker jag bulgur är riktigt gott
Annars om du äter vanlig men ändå hälsosam och mättande mat prova moussaka med bulgur eller bovete. Tillsätt morot, selleri och purjolök samt kryddor och fräs en minut till
Kung Markattas Umamibuljong får sina typiska umamismaker från selleri, tomat och misopasta. 3 dl finkornig bulgur 2 stora knippor slätbladig persilja 1/4 knippa färsk mynta 1 sto tomat 6 msk citronsaft 4 msk olivolja salt och peppar Garnering. Persiljekvistar några körsbärstomater Låt bulgurn svälla i vatten ca 20 minuter
Under sådana dagar undviker jag alltså alla dessa uppenbara kolhydrater som exempelvis finns i bröd, potatis, pasta, ris, bulgur, couscus, och i möjligaste mån all fett
Kung Markattas Umamibuljong får sina typiska umamismaker från selleri, tomat och misopasta. 3 dl finkornig bulgur 2 stora knippor slätbladig persilja 1/4 knippa färsk mynta 1 sto tomat 6 msk citronsaft 4 msk olivolja salt och peppar Garnering. Persiljekvistar några körsbärstomater Låt bulgurn svälla i vatten ca 20 minuter
Kung Markattas Umamibuljong får sina typiska umamismaker från selleri, tomat och misopasta. 3 dl finkornig bulgur 2 stora knippor slätbladig persilja 1/4 knippa färsk mynta 1 sto tomat 6 msk citronsaft 4 msk olivolja salt och peppar Garnering. Persiljekvistar några körsbärstomater Låt bulgurn svälla i vatten ca 20 minuter
Kung Markattas Umamibuljong får sina typiska umamismaker från selleri, tomat och misopasta. 3 dl finkornig bulgur 2 stora knippor slätbladig persilja 1/4 knippa färsk mynta 1 sto tomat 6 msk citronsaft 4 msk olivolja salt och peppar Garnering. Persiljekvistar några körsbärstomater Låt bulgurn svälla i vatten ca 20 minuter
Vi åt grytan med ris & bulgur som finns att köpa färdigblandat i förpackningen. Jag hittade en intressant liten burk i ICAs specialhörna med torkad, rökt chilipeppar blandad med tomat, selleri, lök och vinäger
Låt bulgurn rinna av i ett durkslag och skölj dem noga i rinnande kallt vatten. Kung Markattas Umamibuljong får sina typiska umamismaker från selleri, tomat och misopasta
Koka bulgur enligt instruktionerna på paketet. Hacka lök, vitlök, selleri och champinjoner. Blanda de stekta ingredienserna med linser och bulgur i en skål
Kung Markattas Umamibuljong får sina typiska umamismaker från selleri, tomat och misopasta. 3 dl finkornig bulgur 2 stora knippor slätbladig persilja 1/4 knippa färsk mynta 1 sto tomat 6 msk citronsaft 4 msk olivolja salt och peppar Garnering. Persiljekvistar några körsbärstomater Låt bulgurn svälla i vatten ca 20 minuter