Med inspiration av det Turkiska kökets kryddsättningar slängs den här maträtten ihop snabbt, otroligt gott med Dillyoughurtsåsen till och här kan man välja annat tillbehör om man vill, vi valde pommes frites men det funkar även med ugnstekt potatis, ris eller bulgur eller nåt annat man tycker är gott
Som i måndags då jag lagade ricottabiffar med soltorkade tomater, bulgur och tacomajo. Skär grejer som ligger i grönsakslådan (morot, gurka, rödlök) och häll över lite vitvinsvinäger och salladskrydda
Blanda paprika, basilika, bulgur och chevré till en sallad och servera till köttbiten. Ringla lite vanlig salladsdressing över(olivolja+vinäger+italiensk salladskrydda+grovkornig senap)
Blanda paprika, basilika, bulgur och chevré till en sallad och servera till köttbiten. Ringla lite vanlig salladsdressing över(olivolja+vinäger+italiensk salladskrydda+grovkornig senap)
I måndags blev det färgglatt med currybulgurswok. Sockerärter, gurka, morot, sojakorv, rödlök och majs wokades och blandades sedan med curry- (och gurkmeja)kokad bulgur och smaksattes med citron och persilja
Självklart kan rörona också serveras som såser till exempelvis kokt potatis, klyftpotatis, ris eller bulgur beroende på vad du vill servera till din middag
Lite sallad och en smakrik pestoyohgurt blev tillbehören, vill man förstärka med lite kolhydrater så prova lite bulgur till eller varför inte en grillad bit lantbröd