En superfräsch tomatsås till det och lite bulgur. Koka gärna bulgur med buljong så blir det mer smak och om du vill ha mer grönsaker i maten så fräs på lite och blanda med bulgur
Jag gjorde en variant med nötfärs och hade istället för ris, bulgur som jag gillar bättre. Tillsätt bulgur (sköljs i vatten först), tomatkross, tomatpuré och kryddorna
Jag gjorde en variant med nötfärs och hade istället för ris, bulgur som jag gillar bättre. Tillsätt bulgur (sköljs i vatten först), tomatkross, tomatpuré och kryddorna
Äter man inte enligt LCHF kan man servera biffarna tillsammans med ris, bulgur eller pasta. 500g blandfärs eller nötfärs. Mozzarellabiffar med blomkålsris from Matskafferiet 500g blandfärs eller nötfärs
Burk-ananas, burk-majs, cashewmix , tacokryddmix och bulgur. Matyoghurt, 500 g nötfärs, pizzadeg, 600 g fransyska, och grädde. 500 g nötfärs. 500 g nötfärs. 500 g nötfärs
350 g mager lamm- eller nötfärs. 350 g fin bulgur. Degen. Börja med degen genom att blanda samtliga ingredienser,och kör degen i köttkvarn två gånger, smaka av med lite salt och kryddor om det behövs