Servera med bulgur eller couscous. 3-4 port400g vit fisk100g musslor utan skal, använde mig av frysta5st crabstiks2 ½ dl matlagningsgrädde1 gullök1 krm citronpeppar1 tsk hela fänkålsfrön1 tsk mejram½ tsk örtsaltvitpeppardill, använde frystMjöl½ dl riven ostStek fisken lite lätt för att den inte skall vätska sig så mycket, men inte så den blir genomstekt eller får yta. Placera fisken i mitten på en form och lägg crabsticks och musslor runt om, häll över såsen och ställ in i mitten av ugen på 225 grader i ca 25 min eller när gratängen fått fin färg
200 g kokt fullkornsris eller matkorn, bulgur, couscous, quinoa, fullkornspasta el liknande. 200 g räkor eller kräftstjärtar, musslor, tonfisk, quorn, tofu, kyckling el liknande. 200 g kokt fullkornsris eller matkorn, bulgur, couscous, quinoa, fullkornspasta el liknande
200 g kokt fullkornsris eller matkorn, bulgur, couscous, quinoa, fullkornspasta el liknande. 200 g räkor eller kräftstjärtar, musslor, tonfisk, quorn, tofu, kyckling el liknande