Jag serverade melonskivor med klippt grönmynta till, istället för sallad. Bulgur med kyckling och rostad tomat, det känns som man äter något som mänskligheten ätit väldigt länge
honungsmelon. Hacka gurka och melon, på med det. honungsmelon. 1 burk matvete durum Zeta (eller två portioner kokt bulgur). -Mama Skogly ♥ 1 burk matvete durum Zeta (eller två portioner kokt bulgur)
Melonsalsa. Skär bort skalet på melonen, dela den på mitten och gröp ur kärnhuset. Tärna melon och gurka smått och blanda i en skål med passionsfrukt, limesaft och honung
Dela melonköttet i tärningar. Fräs bulgur i olja några minuter. Blanda frukten med bulgur och servera till spetten tillsammans med crème fraiche blandad med senap och persilja
Tärna båda melonsorterna. Blanda melon, mynta, salladslök och kyckling. Koka bulgur i lättsaltat vatten i 10–15 minuter. 2 dl bulgur. 5 st galiamelon. 5 st guadaloupe melon
Låt svalna och blanda sedan i skålen tillsammans med bulgur. Kycklingsallad med bulgur, melon och fetaost4-6 portioner2 dl bulgur4 dl vatten1 hönsbuljongtärning2 kycklingfiléerlite soja och valfri krydda, ex grillkrydda1 burk valfria bönor, sköljda och avrunna1 förpackning cocktailtomater, delade1 bit melon, ex galia, tärnad1 nektarin, urkärnad och tärnad½ påse ruccola (35 g), sköljd½-1 röd lök, strimladca 15 svarta oliverca 100 g fetaost (eller mer om du vill det)(1 avocado, tärnad)1 msk olivolja2 msk vit balsamvinägersalt, pepparPestodressing. 2 dl mini fraiche2 msk pesto (gärna hemgjord)Koka bulgur enligt anvisning på paketet. 2 dl bulgur