Squashbiffar serverade med gyroskryddad bulgur, fetaost, oliver och tzaziki är vansinnigt gott. Recept på tzaziki med dill hittar ni här och recept på gyroskryddad bulgur hittar ni längre ner i detta inlägg
Till det gjorde jag grönsaksbulgur - bulgur som jag blandade med lite stekta grönsaker. Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien medfetaost och soltorkade tomater
Till det gjorde jag grönsaksbulgur - bulgur som jag blandade med lite stekta grönsaker. Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien medfetaost och soltorkade tomater
när bulgurn svällt klart, låt ånga av utan lock och blanda i salladen. (står ju oftast på paketet att man ska koka, men funkar ju precis lika bra att göra såhär som med cous cous, men det måste dra längre, ibland bortåt en halvtimme med vissa sorter)smula fetaost i en fin skål, hacka paprika i mindre bitar, finhacka lök och persilja, blanda i oliver