Värm olja i en kastrull och stek de i småbitar skurna vitlök och lök. Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver
Värm olja i en kastrull och stek de i småbitar skurna vitlök och lök. Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver
Skala och hacka löken. Lägg i bulgur och fräs runt. Fräs löken i en kastrull med olja i någon minut. Servera korven och bulgurn med en klick yoghurt till
Ingredienser2 dl bulgur250 gr köttfärs1 st gul lök1 st äggSalt, peppar, ev. chilipepparTomatsås1 msk tomatpureSaltVattenGör så här1 Riv löken med hjälp av rivjärnet. 2 Blanda bulgur, köttfärs, ägg, lök, salt, peppar och chilipeppar och arbeta ihop tills det blir slätt. 2 dl bulgur. 1 st gul lök. 1 Riv lök
Skala och finhacka löken. Bulgur. Skala vitlöken. Tillsätt bulgur och låt fräsa ett par minuter. Fräs lök och pressad vitlök ett par minuter utan att det får färg