Jag gjorde en variant med nötfärs och hade istället för ris, bulgur som jag gillar bättre. I Sverige byter vi ut vinbladen mot kål och det blir då kåldolmar
Under sådana dagar undviker jag alltså alla dessa uppenbara kolhydrater som exempelvis finns i bröd, potatis, pasta, ris, bulgur, couscus, och i möjligaste mån all fett
Koka bulgur och låt den svalna. Fördela smeten på spetskålbladen och vik till dolmar. Vänd ner i kycklingfärsen och blanda ner bulgur, soja och sweet chilisås
Jag gjorde en krämig broccoli- & bulgursallad med feta, granatäpple, svarta bönor och avokado. Under november är det Tina på Grönt varje dag som styr skeppet och den här månaden är valfriheten stor för temat är nämligen kål
Hittade detta recept när jag höll på att slänga reklam och blev så sugen att jag lagade samma dag, Jag hittade ingen grönkål när jag var på Ica men har sett att coop har börjat sälja så nästa gång blir det kål istället för ruccula som jag använde denna gång
Ris, bulgur, pasta, macka, kanske lite kål. Kriterier för en bra matlåda. DEL 2. Den skall inte vara i plast och micras för då får vi inlärningssvårigheter och kroniska sjukdomar
Denna veckas vegetariska recept blir en smakrik ugnsrostad spetskål med rosa rödbetsbulgur. Koka bulguren enligt anvisning med buljongtärning istället för salt
Ska det serveras kokt ris, matvete eller bulgur går det att göra på samma sätt. Det bleven julkänsla av att det på våra middagstallrikar fanns med rödkål och som är så gott