Fläskfilé med morotsbea och bulgur. Bulgurn kokte jag med grönsaksbuljong och till sist pressade jag i lite citronjuice och blandade i lite hackad bladpersilja när den var klar
Jag har funderat på cous cous, bulgur ugnsrostad potatis. Det är fläskfilé i dragonsås. Fast jag annars nästan aldrig köper färdig pommes så gör jag det just till fläskfilé med dragonsås
Koka bulgurn enligt förpackningen. 1 st Fläskfilé Ginger med glaze ca 550 g. 200 g Bulgur. Blanda tomater, lök och bröd i en stor bunke och häll över vinäger, vatten och olivolja
Jag får nog erkänna för mig själv att couscous inte är något för mig, det får bli bulgur istället. Servera med stekt fläskfilé och en klick creme fraiche
Servera potatis eller bulgur till samt grönsaker. Skär fläskfilén först i skivor, dela på mitten och skär sedan i 1 cm tjocka strimlor. Ca 500 g fläskfilé eller fläskytterfilé. Ca 500 g fläskfilé eller fläskytterfilé Ca 2 msk margarin eller smör 1-1½ tsk salt Peppar från kvarn 1 brk champinjoner á 400 g 1 tsk paprikapulver 1 tsk vitlökspulver 1 dl svampspad eller vatten 3 dl vispgrädde 2 dl turkisk yoghurt 1 st kartong fryst á 30 g eller en kruka hackad persilja Maizena ljus redning vid behov
Servera potatis eller bulgur till samt grönsaker. Skär fläskfilén först i skivor, dela på mitten och skär sedan i 1 cm tjocka strimlor. Ca 500 g fläskfilé eller fläskytterfilé