Blanda citronskal, citronsaft och basilikan med bulguren. Saften från ½ citron. Saften från ½ citron. 1,5dl fullkornsbulgur. Skalet från 1 citron, rivet. Sänk värmen och tillsätt bulguren och låt puttra under lock i 12min. 1,5dl fullkornsbulgur. Skalet från 1 citron, rivet
Det blev en somrig maträtt med persiljesås och bulgursallad med fetaost. Vi smaksatte färsen med citron, lök, vitlök och persilja och det blev riktigt gott
Riv skalet från citronen och pressa ur saften. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg upp bulgur tillsammans med grönsakerna och servera med yoghurtsåsen
Pressa över citronsaft och ha ner alla kryddorna. Servera med bulgur, ris, nudlar eller potatis. 1/2 citron. 1bulgur, ris, nudlar eller potatisHa ner olivolja, pressad vitlök och sambal oelek i en stekpanna med lite högre kanter och lock
Ät spetten tillsammans med nykokt färskpotatis eller bulgur och kanske en het pebre. Lägg allt i en skål och häll över oljan, juice från den sista halva citronen, massvis med krossad svarpeppar och koriandern
Servera med pasta, bulgur eller vad du önskar samt en sallad. Vi hade pasta och en sallad på riven morot, ruccola och avacado smaksatt med pressad citron, salt och oivolja
Kycklingen kan serveras med många olika alternativ, tex ugnsrostade rotfrukter, bulgur, sallad. På något sätt så förknippar jag denna rätt med Italien, kanske för att dem har mycket citron, eller att jag fått för mig att man äter mycket helgrillade kycklingar i Italien främst Toscana, att den funkar så himla bra med vin, att den känns rustik osv
Finriv skalet på citronen och krydda laxen med det samt salt och peppar. Sixtens nya grej är bulgur, det kan han äta massor av så det är bara köra på det så länge det funkar