Häll yoghurten i portionsformar, ringla över honung och strö över grovhackade valnötskärnor 200 gram valnötter , grovhackade. 6 dl yoghurt , (bulgarisk eller turkisk)
Travnicki sir / Bulgarisk vitost (Går bra med fetaost). På toppen så häller du över mjölk alternativt sprider ut lite turkisk yoghurt, detta för att inte degen ska bli torr o knaprig när den får stå och gotta sig i ugnen
Det finns allt mellan simit, äggröra, ostbrickor, olika brödsorter, yoghurt och müsli variationer. Sedan hittade vi restaurangen "The Han"() som gör "Kayseri manti", alltså turkiska små pastaknyten med yoghurt och tomatsås
Det finns allt mellan simit, äggröra, ostbrickor, olika brödsorter, yoghurt och müsli variationer. Sedan hittade vi restaurangen "The Han"() som gör "Kayseri manti", alltså turkiska små pastaknyten med yoghurt och tomatsås
Tillsätt yoghurtdressingen, smaka av med salt och peppar. 1 st vitkålshuvud (ca 450 gram)2 små morötter3 selleristjälkar1 liten löksalt och pepparYoghurtdressing. 4 msk bostongurka2½ dl yoghurt (naturell)2 tsk senap1 vitlöksklyftapersiljasalt och pepparStrimla vitkålen fint