Visst kan det ibland kännas ganska ensamt vid bordet när alla vuxna börjar med tre omgångar sill och skålar in midsommar - och där sitter man kvar och är ju inte riktigt som barnen som hoppar på det varma redan innan utan har på senare år seglat in på någon vuxenskala och snällt sitter och äter färskpotatis, gräddfilssås och rödlök
ÅsaS. 3 december, 2018 - 19. 17. Så enkelt och så gott. Har oftast en eller två rullar smördeg i kylen, för man vet aldrig när man känner sig ”bakfull”, som mammas kollega sa varje gång hon hade bakat
Så här i ”buffétider”, som man väl kan kalla våren med alla dessa fester, passar den italienska klassikern Vitello Tonnato – kalv med tonfisksås – alldeles utmärkt
Med jämna mellanrum villa jag ha en god rostbiff, ytterfilé, fransyska eller innerfilé. Det spelar inte så stor vilken del köttet kommer ifrån för jag tillagar det på samma sätt
Vilken fantastisk dag vi hade på vår Nationaldag igår. Sverige när det är som vackrast. Inte riktigt lika fint idag haha det har regnat o typ varit storm sen imorse