Buffe kallt recept

Kall kyckling till buffén

Kall kyckling till buffén

Ett tips på en god kall kyckling som görs kvällen innan den ska serveras, perfekt till buffébordet. Recept
Kall laxpaj med västerbottensost i degen

Kall laxpaj med västerbottensost i degen

En i särklass bästa kalla pajer jag ätit. Suuper gott så detta måste ni testa. Passar perfekt en het sommardag med ett glas vitt, som del i en buffé eller som förrätt
Kall räkpaj

Kall räkpaj

Kläm ihop pajdegen, nagga det med en gaffel och grädda den i 200 grader ca 15-20 min, tills den har fått lite färg
Kall marinerad fläskfilé

Kall marinerad fläskfilé

Servera fläskfilén i tunna skivor på sommarbuffén. Det går bra att ersätta fläskfilén med kycklingfilé
Lchf Kall Kycklingfilé i Marinad

Lchf Kall Kycklingfilé i Marinad

Låt köttet stå och dra tills det blir kallt, eller över natten. Låt köttet stå och dra tills det blir kallt, eller över natten
Kall Laxpaj

Kall Laxpaj

Resterna av den rökta jullaxen hamnade i denna smarriga paj (som ni sett förr på bloggen) Västerbottensost finns inte i Finland (än) men byt ut det i receptet mot en annan hårdost som ni gillar
Krämig potatissallad till buffé

Krämig potatissallad till buffé

Låt stå kallt fram till servering. Den här stod på buffébordet och blev najs. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig

Italiensk buffe

Serveras kallt. Här kommer en jätte god buffe a la Italia. Skölj med kallt vatten. Buffe. italiensk buffe 1 kg kycklingfile
Kall gazpacho i värmen? Ja, tack!

Kall gazpacho i värmen? Ja, tack!

Kallt, läskande, gott, knaprigt och mättande. Gazpacho med matiga brödkrutonger till lunch eller lätt middag i sommarvärmen är ett säkert och gott kort
Kall kycklingpaj

Kall kycklingpaj

Nu har jag gjort den igen och denna gång blev det till Uffes 60 års kalas och guu va god den är. Så enkla smaker men så krämig och god
Buffé till makens företags after work

Buffé till makens företags after work

Tag då en större bunke och lägg i rikligt med isbitar och kallt vatten och lägg smörbunken i vattenbadet och fortsätt vispa
NORDISK BUFFE

NORDISK BUFFE

Blöttlägg gelatinbladen i kallt vatten cirka 5 minuter. Lilla mamma fyllde 70 år i lördags och det firade vi med en Nordisk buffé dagen till ära
GREKISK BUFFÉ DELUXE

GREKISK BUFFÉ DELUXE

Jag tycker det är roligt att ha temamiddagar. Vi kör inte alltid all in så vi skippade utklädnad. Det är ju i och för sig väldigt roligt, men inte nödvändigt vid varje bjudning