Köttet kan förberedas i god tid, och genom att marinera det över natten, steka det långsamt i ugnen och sedan droppa på ytterligare en marinad blir det otroligt saftigt och mört
Laxen och köttet skar jag upp och la på fat i kylen, bara garnering kvar när buffén ska fram. Svensk-Grekisk Tapasbuffé Tack alla snälla läsare för all uppvaktning igår
Vi använde oss av köttet från två hela kycklingar, men det går så klart lika bra med kycklingfiléer. De senaste året har jag i mitten av maj haft öppet hus med buffé, i samband med att jag fyllt år
Till julbord eller andra bufféer, till pasta med italiensk touch av basilika, vitlök och basilika eller varför inte krydda den som en vanlig köttbulle med kryddpeppar och muskot och servera till potatismos
De tycker också att det är ganska onödigt med kallt kött. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Kvällen innan förberedda jag en porchetta, italienskt fyllt fläskkött som lagats i låg temperatur. I lördags när vi hade vinprovningen hemma hade jag gjort en kall buffé eftersom vi skulle sitta ute i glashuset och var åtta personer
Dessutom funkar det som huvudrätt med en sallad till, på en buffé, eller som komplement/tillbehör till kött, som i det här fallet stekta fläskkotletter med persiljesmör