Potatiskaka är något som vi praktiserar på jobbet och också något som jag fastnat för. En potatiskaka gör man egentligen dagen före den skall intagas men det fungerar att göra den samma dag också
Rosmarinbombarderad hjortstek med potatiskaka, svampsallad och rödvinsskyviltkött (t ex hjort)färsk rosmarinbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)potatisparmesanäggulasalt och pepparblandad svamp (t ex shitaki, gula kantareller och champinjoner)skärbönorrödvinssky (vin och god köttbuljong)Rulla ut baconet på en skärbräda och lägg på många späda kvistar av rosmarin
Potatiskaka. Servera med het sky, potatiskaka och kokta brytbönor. Putsa filéerna, salta och peppra. Linda bacon runt om och bryn köttet i en stekpanna med smör
Potatiskaka. Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
2 kg oxfilé salt peppar 2 msk färsk timjan 2 msk smör 500 g körsbärstomater Potatiskaka. 200°/150°Potatiskaka. 1Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar
Kanske inte den mest kalorisnålaste rätten men ändå lite lyxig med potatiskakan. Potatiskakan var väldigt god och smakrik och en enkel men ändå rolig och annorlunda rätt att bjuda på sen ett plus att den är enkel att förbereda