Vispa äggen i en bunke och häll ner i mjölkblandningen och rör om. Lägg vaniljstång och frön i en kastrull med mjölk, grädde och strösocker och låt koka upp och sedan stå och dra i 10 minuter. 4 dl mjölk
Vispa äggen i en bunke och häll ner i mjölkblandningen och rör om. Lägg vaniljstång och frön i en kastrull med mjölk, grädde och strösocker och låt koka upp och sedan stå och dra i 10 minuter
Skrapa ur vaniljstången och lägg frön och stång i en kastrull, tillsätt grädde och mjölk. Skrapa ur vaniljstången och lägg frön och stång i en kastrull, tillsätt mjölk och grädde
Grädda till fyllningen stannat till och är som en brylepudding i konsistensen. Grädda till fyllningen stannat till och är som en brylepudding i konsistensen
Koka upp mjölk och citronskal. Jag beslutade mig för att göra en Brylepudding, ett säkert och välprövat kort för oss utan Brylebrännare, vilket jag i och för sig förärades med i julklapp
Häll mjölk och grädde i en kastrull. 1,75dl Mjölk. En av mina favoritdesserter. Samma recept som till Crème Brûlée, men med karamelliserat socker i botten istället för i toppen vid tillagningen
Crème brûlée, ”bränd grädde” på franska, inte att förväxla med Crème caramel (brylépudding), är en dessert där de viktigaste ingredienserna är socker, äggulor, grädde, mjölk och vanilj