Bruschetta och surdegsbröd med pesto. Bruschetta är lätt att göra, grundreceptet är finhackade tomater, pressad vitlök, basilika, salt, peppar och olivolja
Samma ställe kan ha olika smårätter såsom nachos med guacamole, vårrullar, samosa, bruschetta, men även huvudrätter i form av pasta, traditionellt indonesiska rätter, amerikanska (förlåt, australienska) burgare, kinesiska tofurätter, och så vidare
Häll svampfyllningen i och klicka över pesto. Gör peston själv så blir den 1000 gånger godare. )4 port1 liter kantareller4 shalottenlökarsmör4 ciabattor1,5 dl pesto200 g getostfärsk timjanHacka löken och dela svampen om de är stora
Pesto & Bruchetta toppings. Den 19de April började de första Pastasåerna, Pesto samt Bruschetta Toppings anlända till butikerna så där kan ni hålla span
Bruschetta bröd. Synd bara att grabbarna helt "dissade" den så det blev till att svänga ihop lite Gnocchi och pesto till dem istället och här sitter jag nu med en hel "tårta" över
Serverade detta med bruschetta och lite vitlök att stryka över brödet om man ville. Skölj den så den svalnar lite och blanda den sen med några matskedar pesto