Jag serverade mina plättar till köttbullar och brunsås och döm om min förvåning när min son ber om att få en plätt när han ser dom (barnen fick potatis till köttbullarna)
Till karrén serverade jag pumpapuré (av butternut squash) och vanlig, hederlig brunsås. Det här är sannolikt inget nytt men det var första gången jag gjorde och åt fikonspäckad fläskkarrré
Gillar ni det här, kanske ni också gillar khao na gai, kyckling i brunsås. Kyckling i röd curry 2 portioner 150-175 g kyckling 250 g grönsaker (jag hade bambuskott, squash, gul lök, champinjoner och squash) 1 burk kokosmjölk 2 msk röd curry pasta salt olja (thai) basilika Skär kycklingen och grönsakerna i mindre bitar
Visst kan politik stundtals tyckas tråkig men som medborgare i "landet brunsås" som det lite humoristiskt kallas ibland vill jag ändå veta vad som erbjuds
Brunsås och järpar liksom. Vi kan svepas iväg till den nyfångade makrillen som grillas över öppen eld på älvstranden, sitta på en varm medelhavsterrass och ta för oss av spännande sallader, smarrig pasta och gott bröd, riva morötter och svarva squash med rawfoodgurusarna eller känna ljumna sommarvindar i bersån med ett dignande tårtkalasbord framför oss