Det var ju bland annat därför jag köpte en ångkokare förra sommaren, men nu har jag självklart lyckats tappa bort den ¦Har väl lagt den i någon kartong nån stans men idag testade jag i alla fall ett annat av hennes recept, Khao Na Gai, eller kyckling i brunsås
Hä om dagen såg jag ett avsnitt av "Landet brunsås" som handlade om "den svenska köttfrossan". Strimla rödlök, purjolök, paprika och soltorkade tomaterna
Klicka ner honungen och häll i Knorr brunsås. Gnugga filéerna med 2 tsk spiskummin och 2 tsk paprikapulver samt lite flingsalt och lägg dem på en tallrik. Häll oljan i en varm stekpanna och ha i vitlöken och 2 tsk spiskummin, 2 tsk paprikapulver och cayennepeppar
3/4 dl brunsås. 50 g=½ paprika. 3/4 dl brunsås. 50 g=½ paprika. Här kan du få ett liten fingervisning om hur många kalorier din måltid faktiskt innehåller