Köttbullar med kokt potatis och brunsås, kokta grönsaker. Sedan brukar jag pensla på en blandning av olivolja, chiliflakes och vitlök över blomkålsskivorna som sedan får vara i ugnen på 225 grader tills de börjar få lite färg
Saken är den att just typ Blå Bands fempepparsås råkar vara den enda (eller åtminstone en av väldigt få) av alla dessa myriader färdiga pulversåser som finns att köpa som INTE innehåller mjölkpulver, och därför har varit det närmsta färdigköpt brunsås som vegosverige kommit de senaste åren
Utmärkt att servera med kokta potatisar skurna i skivor med lite salt o en gutta olivolja på. Häll ströbrödet och mjölken i en skål, låt stå ngn minut så att ströbrödet suger upp all mjölk
Stek dem sedan i smör och en skvätt olivolja tills dom blivit gyllenbruna och genomstekta. Olivolja. Sätt ugnen på grill och lägg in paprikorna på galler högt upp i ugnen