Ingredienser till italiensk brunsås. 1 stor morot, skuren i stavar. När det återstår 30 minuter kvar av ugnstiden för kycklingklubborna, tag då ut formen och tillsätt morotsstavar och lökklyftor som saltas och peppras lätt samt ringlas olja över. 1 stor morot, skuren i stavar
Det var ju bland annat därför jag köpte en ångkokare förra sommaren, men nu har jag självklart lyckats tappa bort den ¦Har väl lagt den i någon kartong nån stans men idag testade jag i alla fall ett annat av hennes recept, Khao Na Gai, eller kyckling i brunsås
Fräs falukorv, morotsriv och den gula löken tills löken gulnar. 1 morot, grovriven. Tillsätt gärna 1-2 dl av din favoritsås, själv valde jag brunsås. 1 morot, grovriven
Servera med stekta kantareller, brunsås, kokt potatis & kokta morötter. Blanda Ägg, skorpmjöl, kryddor, vitlök & tillsätt vattnet sist så ni får en smidig gegga
Ibland är det så ända in i bänken gott med en sån där "riktig" söndagsmiddag, ni vet när man fyller matbordet och tallriken till bredden med alla möjliga goda tillbehör, slevar upp brunsås och äter tills man nästan spricker
Jag tänkte att med den söta rotfrukten i biffen så skulle det passa med en syrlig sås till, det hade självfallet gott bra att göra löksås, skysås eller brunsås och servera lingon till