Receptet är taget ur den fantastiska boken Bröd från Brunkebergs bageri, av Heléne Johansson. Det är få saker i brödväg som är godare än ett riktigt färskt och gott surdegsbröd
I år testade ett mer säkert kort, nämligen ett recept från boken "Bröd från Brunkebergs bageri". Receptet hämtat från boken Bröd från Brunkebergs bageri 1 liter porter
De smälter på tungan och kräver inga tillbehör, men enligt "Bröd från Brunkebergs konditori" kan man också servera dem toppade med tapenade eller färskoströra
Ett bröd från boken " Bröd från brunkebergs bageri" Ett litet sötare surdegsbröd. Igår hade jag en riktigt trevlig dag, först var det ikea med Jossa sen bjöd vi på middag och morotskaka
Just nu i denna stund håller jag också på att testa "Brunkas långa" ur boken "Brunkebergs bageri". Manfred Enoksson på Saltå Kvarn tjatar alltid om att det är enkelt att "göra om" vanligt, ekologiskt vetemjöl till ett vetemjöl som likt det trendiga Manitoba Cream-mjölet gör att att brödet reser sig bättre
Receptet härmtat från boken Bröd från Brunkebergs bageri 2 st. Om ni tycker om bröd med mycket kärnor, frön och torkad frukt så är det här brödet perfekt
Brödet Brunkans långa från boken Bröd från Brunkebergs bageri är väldigt omtyckt i min familj. Tyvärr innehåller den en hel del socker och den här gången testade jag att halvera mängden muscovadosocker
Receptet kommer från boken Bröd från Brunkebergs bageri 1 liter porter. Årets första vörtbröd är bakat, lär bli fler då jag har en massa bakvört/flytande vört kvar
Receptet är från bakboken ”Bröd från Brunkebergs bageri” som jag skrev om tidigare i veckan. Självklart ska min goda vän Anna få gästblogga här hos mig