Brunello recept

Brunello di Montalcino Fattoi 2008. Ingen dag den andra lik..

Brunello di Montalcino Fattoi 2008. Ingen dag den andra lik..

Så när jag minst anar står jag plötsligt med en okänd Brunello i handen. Brunello di Montalcino Fattoi 2008. Brunello di Montalcino Fattoi 2008 (nr 3097, 201 kr) torde vara en av Sveriges billigaste och lätt tillgängligaste Brunellos

Mocali Brunello di Montalcino 2012

I munnen visar det verkligen på Brunellons förträffliga lagringsduglighet. Med det sagt visar Mocali Brunello di Montalcino 2012 upp sin klass, balans och fokus från sniff genom mun och svalg till nästa sniff

Caparzo Brunello di Montalcino 2012

Mitt pågående Brunello 2012 projekt är verkligen en Eriksgata i högkvalitativt, lättgillat vin med stor framtidspotential. Caparzo Brunello di Montalcino 2012 är inget undantag

Lisini Brunello di Montalcino 2012

Så här ska en ung generös Brunello bete sig. Har precis lagt vantarna på Kerin O'Keefe's bok Brunello di Montalcino - Understanding and appreciating one of Italys greatest Wines
Fattoi Brunello di Montalcino 2012

Fattoi Brunello di Montalcino 2012

Har jag dessutom gått och blivit brunelloblasé. Och mitt i allt passerar en flaska Fattoi Brunello di Montalcino 2012 revy

Altesino Brunello di Montalcino 2012

I munnen är det samma historia som tidigare, Altesino Brunello di Montalcino 2012 är verkligen ren njutning i dess ädlaste form

Granducato Brunello di Montalcino 2012

Söker febrilt på Granducato Brunello di Montalcino och hitter typ ingenting. Frun frågar om det verkligen är en Brunello och jag tvivlar
Campogiovanni Brunello di Montalcino 2012

Campogiovanni Brunello di Montalcino 2012

Hursom, Campogiovanni Brunello di Montalcino 2012 var lite segstartad. För även om det var mycket bättre dag 2, klassiska Brunellodrag toppat med lite likördricka, mörk mustighet och en småkrävande kärvhet, så misstänker jag starkt att det krävs mer tid för att verkligen komma till sin rätt
Brunello di Montalcino 2012 - Finalen

Brunello di Montalcino 2012 - Finalen

Så ska en Brunello smaka, bravo. Med det sagt är jag på intet sätt någon expert på vare sig lagrat eller lagrad Brunello så jag är precis lika nyfiken och spänd som resterande på att se hur flaskorna kommer att utvecklas
Ciacci Piccolomini Brunello di Montalcino 2012

Ciacci Piccolomini Brunello di Montalcino 2012

Det är framförallt den här varma men eleganta touchen som jag gillar i en bra Brunello. Ska du dricka något idag medan man väntar på lite tjurigare varianter är det här Brunellon för dig

Il Poggione Brunello di Montalcino 2012

Kanske inte spot on den elgegantaste Brunelloversionen men det är hursom snyggt som attan. Idag tillhör Il Poggione en av Brunellos fem största producenter