Till en smarrig Brunch behöver man ju nåt extra gott. Tema för april är Brunch. Serverades med tunnt skivat päron Recept från Kärlek, Oliver o Timjan Ugn 200 grader 5 dl rågflingor5 dl havregryn100 g mandel eller andra nötter 2 dl solroskärnor1 dl kokos 1 dl hela linfrön 1 dl råsocker 2 dl vatten 5 msk neutral olja En näve med små bitar av torkad aprikos samt mängd torkad banan efter önskemål
Denna gång serverades marinerade champinjoner, rostbiff med kapris, oliver, körsbärstomater, vitlökskorv, omelett, nybakat bröd, brieost, fikonmarmelad, apelsin och ananas
Det fanns nybakat bröd, brieost, fikonmarmelad, ugnsbakade rödbetor med chevreost, laxsallad, bönsallad, tomatsallad, pommes, ugnsrostad potatis, lammracks, kycklingklubbor, tunna salamkskivor, stora gröna oliver, aioli och en massa andra såser, omelett med mera
Ja, det var oerhört gott med brunch. Till mina foliepaket serverade jag kokt potatis, en härlig sallad med fetaost och oliver, samt två kalla såser, en örtdressing och en romsås
Efter den överdådiga frukosten följer en bild på det vi oftast tar till brunch hemma på balkongen. Stekt Kalkon med Lantägg från marknaden, Smör, stekt Paprika, Rucola, Bladpersilja, Granatäppelkärnor, Fårost, Oliver, Granatäppelvinäger, Kallpressad Olivolja
Jag serverade rucola, rädisor, svarta oliver och en traditionell getyoghurt med salt till grytan. På förmiddagen gick vi till restaurang Mezza Gurme på 25-metersgatan och åt en fantastiskt god brunch, den bästa vi fått här i Alanya. Vår brunch på Mezza Gurme… Kycklinggryta 4 port
Huvudrätter, Kyckling, Lättlagat, Lunch och brunch, Pasta, Vegetariskt Tagged. Jag föreslår stekt kycklingfilé med tagliatelle och en röra på färska tomater och svarta oliver