Jag var sugen på att göra en lyxfrukost/brunch idag, men hade i princip inget hemma så det blev till att åka till Ica Kvantum och storhandla (kommer lägga upp hur en storhandling för mig kan se ut under veckan), följt av bakande och test av ett nytt brödrecept
Här senast lyxade jag till det rejält och gjorde fluffiga saffranspannkakor till brunch. De är "low carb" (innehåller lite kolhydrater) och består främst av ägg och mandelmjöl
Så smarriga till helgens frukost, brunch, mellanmål. 1 dl mandelmjöl. 1 dl mandelmjöl. I söndags gjorde jag återigen min "helgscones", vilka också har kommit att bli något av mina favoritscones
Varför inte bjuda vännerna, göra trippelsats och ha pannkaksbuffé med massa goda tillbehör till (behöver ju inte vara frukost - brunch är ju trevligt det med)
I helgen hade vi brunch för att fira Arturs födelsedag för mina föräldrar och min systers familj (då hans familj är svårare att samla ihop, tar vi det firandet vid ett senare tillfälle)