Här låg tonvikten på fräscha sallader och kött och chark av olika slag. Jag tycker ju om att sova länge på helgerna men en brunch på Griffins får upp mig ur sängen
Det rökta köttet smälte i munnen och äggen och tomaterna gav balans till de rökta lite sälta ost och kötttonerna och den lite söta avslutningen tillsammans med blåmögelost var perfekt
Frittata är verkligen världens bästa sätt att använda rester till en väldigt god brunch. Här har jag tagit rester av kött, stekt potatis och gröna bönor från middagen på oxfilé provencal dagen innan
Ett säkert kort är Lise Sandahls klänning, tror jag haft den på tidigare Sundaybruncher här. Den här Brunchen är ingen vanlig brunch även om det inte går att fånga på bild
Släng in lite björnbär och sötman från majsmjöl så får ni brunchens mästare, björnbärsmuffins. Men känner du dig lite osäker på hur du ska steka köttet
Hej vänner. Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar
Nedan kommer min version av den Turkiska Avocadosallad vi får på Brunchen på Citirim. Revbenen fick ligga och marinera med äppelcidervinäger, chili och honung i 2 dygn, vilket gav en smak som passade riktigt bra till det smakrika köttet
Släng in lite björnbär och sötman från majsmjöl så får ni brunchens mästare, björnbärsmuffins. Har du inte provat att byta ut köttet i tacos mot fisk ännu är det hög tid att du gör det
God brunch till frukost. En enkel god sås till grillat som fungerar till både kött och fågel. Dammar av en gammal goding, som med lite stenbitsrom i även fungerar till fisk
Släng in lite björnbär och sötman från majsmjöl så får ni brunchens mästare, björnbärsmuffins. Men känner du dig lite osäker på hur du ska steka köttet
Igår blev det brunch och idag lunchbuffé. Dela zucchinin på längden och gröp ut 'köttet'. Hej snyggisar. Denna måndag har verkligen känts som en förlängd söndag