Idag är en sån dag då vi och ni bör, om ni har tid, ta er tiden för att äta en härlig brunch. Sedan är det viktig att blandar i massa goda smaker, gärna fetaost också, då blir de extra saftiga
Smula över fetaosten. Omelette med rökt Sidfläsk 2 Ekologiska Ägg 1 msk Vatten 50 gr varmrökt Sidfläsk från Hedman’s i Strömsund 50 gr Fetaost 2 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar Vispa upp äggen lätt med vatten, salt och peppar. 50 gr Fetaost
Dags för nästa recept, som är en del av brunchen vi serverade i fredags. Salladen passar jättebra som tillbehör till en brunch eller varför inte som en del av en middag
ex brunch eller buffé, men funkar även bra som en förrätt. Här har jag använt fetaost (som jag tycker är otroligt gott med vattenmelon), och min tanke var att ha rostade pinjenötter till
Dags att presentera ett recept på en av maträtterna som vi hade på vår brunch. lite fetaost. Dessa biffar funkar både som en del av en brunch men även som lunch eller middag
Hej vänner. Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar
Släng in lite björnbär och sötman från majsmjöl så får ni brunchens mästare, björnbärsmuffins. Vi har även lagt till lite smulad fetaost, vilket ger en härlig sälta
Ja, det var oerhört gott med brunch. Till mina foliepaket serverade jag kokt potatis, en härlig sallad med fetaost och oliver, samt två kalla såser, en örtdressing och en romsås
Vegansk Brunch. Ugnsbakad blomkål med svampsås och fetatofu – Följ receptet i länken, men byt ut sabayonnesåsen mot en gräddsås och fetaosten mot den här tofun
potatis, bacon, fetaost, tomat…. Det här behövs till 3 personer (huvudrätt) eller 6 personer (brunch). Jag vet inte hur det är för dig när du gör omelett