När Elin kom förbi på Brunch häromdagen så hade jag pizzadeg kvar i kylen sen veckan innan, ja det klarar sig ett tag, så jag gjorde faktiskt vitlöksbröd på sista degbiten och jisses vad gott det vart
e bröllopsdag valde vi att inte ställa in våra planer med en fantastiskt brunch på Contan här i stan, Håkan kände att han orkade med det och vi valde därför att både fira sidendagen och "en vecka hemma" - och det om nåt är väl värt att fira
Spansk-franska smaker – råstekt potatis förstärkt med morötter, lök, röd paprika, chili, vitlök och örter serverad med pocherade ägg och fin tonfisk samt en hemslungad majonnäs
Nedan kommer min version av den Turkiska Avocadosallad vi får på Brunchen på Citirim. Revbensspjäll på Lamm Revben från lammet, är precis som dem från grisen, riktigt saftiga och möra
Ja, det var oerhört gott med brunch. Jag valde att tillaga min lax med dessa ingredienser, men nästa gång kommer det nog bli ännu mer grönsaker, samt lite färska örter
När vi var i Marstrand i påskas och åt brunch så tog jag lite äggost till dessert. Skippa då sukrin och tillsätt istället lite kryddor och örter genom att blanda i dem när äggosten väl är klar
Här är en version där jag helt enkelt använt resterna av kokt broccoli tillsammans med lite schalottenlök – enkelt och gott till brunch, lunch eller middag