Till nudelsalladen kokade jag en paket nudlar, som jag sedan blandade med hälften av såsen, två små strimlade morötter, gröna sojabönor och rostade sesamfrön
1 tsk brun farin. 6 st rödlök, små. 1 st citron, skal och saft 2 st vitlöksklyftor, rivna 2 msk rapsolja 0,5 tsk spiskummin 1 msk japansk soja 1 tsk brun farin 1 tsk vitvinsvinäger 1 tsk salt Sås. 2 st aubergine, stora 6 st rödlök, små ugnsstekta potatisskivor Topping
I samma panna som lax lagats, lagatill löken blir brun och tillsätt kokt lax. 2 Ingredienser200 g okokta pastan sked olivolja ½ rödlök, finhackad 250 g laxfiléer eller biffar 1 dl vitt vin 1 dl sojnog eller havre grädde hackad färsk persilja Salt och peppar 2 Ingredienser
Stek brödet på båda sidor i lite smör i en stekpanna tills de blivit gyllenbruna. ) Till huvudrätten gjorde jag en rödvinssås som även den är en riktig jackpot, dessutom får man jättegoda vinkokta grönsaker på köpet när man gör denna sås
Med rätt tillagningstid, gör det måltiden till en riktigt höjdpunkt Jag tänkte bjuda på ett tips med lammstek som man fyller med några favoritingredienser såsom rosmarin, citron och parmaskinka
Tillsätt mjölet under omrörning och bryn tills det är ljust brunt. Gör såsen till fläsksteken. potatisar, rotselleri, morötter, palsternackor och rödlökar
Gör såsen. Skär morot och rättika i tändstickstunna stavar samt rödlök i tunna båtar. Häll i övriga ingredienser till såsen i kastrullen och låt koka ihop till en klibbig sås