Smält smöret och häll i. Häll i en liten smörad och bröad långpanna, 20x30 cm ungefär. 125 g smör. Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet
Vispa smöret, sockret och sirapen med elvisp tills det blir ljust och luftigt. Jag älskar de här browniesarna och jag rekommenderar dig verkligen att prova att baka dem någon gång
Smält smöret i en kastrull. Fantastiskt goda, segmjuka brownies med krämig chokladtryffel på toppen. Stäng av värmen och låt chokladen och smöret smälta i eftervärmen
Smält smöret i en kastrull, häll det över chokladen och rör om tills chokladen har smält. 180 g mörk choklad, 55-70%180 g smör90 g vetemjöl (1½ dl)40 g kakao (1 dl)5 g bakpulver (1 tsk)5 g salt (1½ krm)165 g ägg (3)260 g strösocker (2, 3/4 dl)Cheesecakesmet. Smöra och mjöla kanterna på en bakform, cirka 20*30 cm, och täck bottnen med bakplåtspapper
Om du vill kan du ersätta kokosolja med 100 g smör. En seg och kladdig brownie med ett krispig marängliknande täcke, helt utan ägg eller mejeriprodukter
Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet