(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Så här gör du Gör karamellsåsen enligt grundreceptet. Bred på den kalla karamellsåsen. Karamellsås . Låt såsen koka upp och sjud tills såsen får en seg sirapskonsistens
I den boken finns ett recept på Caramel popcorn brownies som jag direkt kände att jag ville prova. Det här receptet är en kombination av ett eget recept på brownie som jag provade fram för första gången, och Manuelas caramelsås
Jag kokade mer Dulce de leche igår eftersom den första omgången tog slut väldig snabbt (den är farlig den där såsen) för att jag ville prova att baka med den
Alla ugnar är olika men kör den inte för länge så den blir torr, dock gör inte det något om det nu skulle bli så eftersom glassen och kolasåsen väger upp det men ha i åtanke att kakan går efter lite när du tar ut den så den sätter sig nog när den kallnat av
Nu kan man välja om man vill ha i fryst browniesmet eller choklad det blir gott med vilket som. När det har smält ta bort kastrullen och rör till en jämn sås
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Min har varit ganska trevlig faktiskt - bra dag på jobbet i måndags och sen en heldag med möte igår där jag bjöd mina kollegor på hembakade brownies, med en twist, och dessutom ett litet gäng apelsin- och saffranstryffel