Rör sedan ihop det med äggsmeten. Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Blanda i chokladbitarna och bred ut smeten i en långpanna som är klädd med bakplåtspapper. Servera den avsvalnade kakan med vaniljglass, gärna gammaldags vanilj
Lagom kladdigt seg brownie med vita chokladbitar i, över detta en varm chokladsås. (Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Om du är på ett riktigt chokladigt humör kan du även slänga ner en näve chokladbitar i smeten. Dessa saftiga brownies har en stark chokladsmak med knapriga bitar av valnötter i
Andra recept och varianter på brownies och chokladkakor hittar Ni här. Mest önskad är den dubbla kladdkakan med mjölkchoklad, men ibland sätter vi oss på tvären och provar något nytt recept
Bred ut chokladen som "ost" på pizzan och dekorera med m&m. Ta ut kakan, och strö över de vita chokladbitarna i mitten av kakan - låt de smälta (för att skynda på det hela kan man sätta in kakan en kort stund i ugnen igen)
Koka upp hallonpuré, vispgrädde och socker och häll ner det i bunken medchokladbitarna. regn och rusk, vinande vindar, fallande löv, mörkare, kallare tider och insikten att man måste räkna med att det tar längre tid att ta på barnen ytterkläderna innan dagis och skola eftersom man fr o m nu måste klä dom som små michelingubbar fram till mars-april