här kommer ett recept på brownies. De är varken gjorda på sötpotatis, bönor eller avokado, utan är helt vanliga brownies fyllda med socker, kakao och smör
Grundreceptet för den här brownien kommer från den fantastiska Leila, jag har hört dem som tycker att hennes recept är för mäktigt men inte jag inte – har i och för sig aldrig reagerat på en efterätt och tyckt den varit för mäktig men det är bara jag
Ibland kommer jag in i brownieperioder där jag blir så browniesugen. Efter att Aline kom känns det som om jag mest har bakat en massa chokladbollar (för att det är så himla enkelt, sjukt gott och går att äta med en hand) och kände att det nu minsann var dags för en gammal browniefavorit
Brownies med kokostosca helt enkelt. Browniebotten. Browniebotten. Bred ut tosckasmeten på browniebotten och grädda kakan i ytterligare 10 minuter tills du ser att toscan får en fin karamelliserad färg
Valet föll på en brownie utan mjöl (inspiration från PT-Fia). Efter att jag gjorde brownien kom jag ihåg att jag förra gången gjorde en större sats (50 % mer än nedan) så att höjden ökade. Brownie utan mjöl - 4 bitar. Brownie utan mjöl - 4 bitar
50 g ODENSE Mandelmassa Lyx hackade nötter, mandlar, jordnötter, brända mandlar, rostade hasselnötter eller krokant (från franska croquante, av croquer 'knapra', och är en typ av hård nougat