Jag föredrar att göra ett sockerfritt alternativ och brownies har nu blivit en stor favorit. Jag gör en typ av raw sockerfria brownies och gör sedan lite av den choklad jag brukar göra chokladbräck med och använder som glasyr
Tillsätt bönorna och honungen och kör lite till. Ur ugnen kommer en jättegod brownie och man kan aldrig gissa vilken spännande, oväntad ingrediens som den bakas med
Dessa saftiga brownies har en stark chokladsmak med knapriga bitar av valnötter i. (Men se upp för att grädda kakan för länge, du vill inte att dina brownies blir torra
Brownies med sötpotatis2 ganska stora sötpotatisar 14 dadlar 1,5 dl mandelmjöl 1 dl bovetemjöl 4 msk kakao 3 msk honung lite salt Koka potatisen så den blir mjuk. 3 msk honung
Istället blev det en härligt kompakt nutella brownie, inte fel det heller. Brownien är supergod som den är men passar utmärkt med en klick vaniljkvarg (lättkvarg + vaniljarom + stevia), lite lättglass eller en klick grädde
Hittade ett spännande recept på pt-fias blogg, nyttiga Brownie. * 4 msk honung eller agave sirap. 3, Blanda ner kakao, honung (eller agave sirap), bikarbonat och ev vaniljpulver i bönblandningen. 4 msk honung eller agave sirap
Rör ned honungen. ) häll över den färdiga tryffelsmeten över Browniebotten ställ in i kyl. Honung. Ta fram den tryffelklädda Browniebottnen och ringla kolasåsen över
Idag vart det hemmagjort mos, köttbullar, gräddsås, lingon och smörfräst brysselkål med honung. Brownie´s och kladdkakor är jag svag för, jag älskar när det är kladdigt i mitten och jag blir helt lyrisk när jag känner hur chokladen smeker gomseglet och hela kroppen fylls med glädje