Ingredienser Portioner. 4 250 g körsbärstomater 1 morot 4 port lax i bit (à ca 140 g) salt peppar 250 g mild tomat- och örtsås (gärna middagsklart) 4 port ris 1 grönsaksbuljongtärning 250 g broccoli 2 msk olivolja 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan
En bra vardagsrätt. För 4 pers1 stor zuccini1 gullök500 g färsklax3 msk konc fiskfond + 2 dl vatten3 dl CFSalt ,peppar o dragonRis till 4 pers200 g broccoliSaltLägg laxen i en ugnsform , salta ,peppra o dragona
Blev en hel del fisk under säsongen som det lades ned lite tid på, så därför känns det extra tacksamt att plocka ut frysen och ”förfina” innan säsongen 2014 börjar
Servera med skivad citron, delade gröna oliver med pimiento, broccoliris och sallad. Blanda smält matfett, citronsaft, rosmarin, paprikapulver och soja i en kopp
Mixa dem till de blir ett broccoliris. 8 dl broccoliris. Jag är hemma i Sverige på besök, och varje gång jag åker hem, så finns det vissa saker jag längtar extra mycket efter att äta
8 dl blomkål och broccoliris (mixa i en matberedare eller använd rivjärn). För en tid sedan gjorde jag blomkålsrisotto och den här gången valde jag att ha i både blomkål och broccoli
broccoliris. mina senast sparade matinlägg. Ni som använder er av bloglovin' vet säkerligen om funktionen "Spara", dvs att spara inlägg man vill kunna gå tillbaka till och läsa igen
Kardemummakyckling med broccoliris (4 port). Det blir en hel del kalla rätter, sallader och plockmat med det vi har hemma för att slippa stå länge i köket i denna härliga sommarvärme