Vispa ner creme fraichen och osten. Relaterade Broccolipaj i långpanna. Smaka nu av äggstanningen, den får ju viss sälta av osten och tomaterna, men fortsätt sedan att salta och peppra tills den har en bra smak – det är ju själva basen i din paj
Svamp- och broccolipaj med ädelost. 2 dl riven, lagrad ost. Täck med ett lager riven ost och grädda pajen i mitten av ugnen i ungefär 15 minuter tills den har fått fin färg
BROCCOLIPAJ MED ÄDELOST OCH VALNÖTTER. Själv hade jag en bit ädelost kvar från helgens ostbricka, där låg en bukett broccoli som började se något vissen ut, några oliver som skvalpade runt på burkens botten och en skalk parmesan
Fördela lök, broccoli och riven ost i pajskalet och häll på äggstanningen. Svecia (jag brukar ta 1 dl ost och 60 ädelost istället). Svecia (jag brukar ta 1 dl ost och 60 ädelost istället)