lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål. Hacka en liten rödlök - behöver inte vara finhackad - lägg i skålen
Koka broccolin mjuk och skär i mindre bitar eller strimla den. en halv kålrot3 morötter morötterett halvt litet huvud rödkålen halv påse broccolibuketter1rödlök1-2 dl riven parmesanostdressing. 1 rödlök
Skär broccolin i bitar. Låt pastan och broccolin rinna av och blanda det med såsen. 1 rödlök. 250 g broccoli. Lägg ner broccolin när det återstår 4 minuter av pastans koktid. 1 rödlök 1 tsk olivolja. 250 g broccoli
Skär broccolin i bitar. Låt pastan och broccolin rinna av och blanda det med såsen. Lägg ner broccolin när det återstår 4 minuter av pastans koktid. 1 rödlök. 250 g broccoli. 4 port pasta gärna spirali tricolore 140 g salami 250 g körsbärstomater 1 rödlök 1 tsk olivolja 390 g pastasås basilika 1 dl vatten 250 g broccoli 1 dl riven västerbottenost
Skär broccolin i bitar. Låt pastan och broccolin rinna av och blanda det med såsen. Lägg ner broccolin när det återstår 4 minuter av pastans koktid. 1 rödlök. 250 g broccoli
Krämig gräddsås med pasta, champinjoner, broccoli, soltorkad tomat, vitlök och riven ost. Finhacka soltorkad tomat och vänd ner i stekpannan, blanda i broccolin, grädde och mjölk
Sallad med mycket tomater, gurka och rödlök är gott till. Kokt och avsvalnad pennepasta som fyller en rejäl gratängformCa 250 g gorgonzola i bitarSkivad rökt skinka i strimlorFörvälld broccoliSkivad purjolökSalt och pepparPaprikapulverOreganoLagrad och riven hårdostGör så här