En msk olivolja. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Ansa och dela broccoli och blomkål i mindre bitar. 11 st Broccoli. 1Efter smak men mellan 1 tsk-1 msk VitvinsvinägerGör så här Hacka och stek lök och vitlök på låg värme i lite olja tills löken blir lite genomskinlig
Smaksätt med olja, salt och peppar. Skär blomkål, broccoli och purjolök i grova bitar. 250 g broccoli. 1 msk olivolja. Broccoli och blomkålsgratäng med kalkon & fänkål-och apelsin salsa 10 propoints 2 portioner. 250 g broccoli. 1 msk olivolja
Dela broccolin i mindre buketter. Häll vattnet av broccolin. Häll marinaden över den varma broccolin. Koka broccolin 4-5 min, ska vara kvar lite tuggmotstånd. 250 gr färsk broccoli. 1 msk olja (helst oliv)