Första omeletten med broccoli, majs, purjolök, paprika och riven ost. En rejäl omelett på 3 ägg, en skvätt grädde, salt och peppar sen har jag fyllt den med kokt broccoli, kokt majskolv, lite purjolök och massor med riven ost. 1 bukett broccoli. 1 kokt majskolv. 1 bukett broccoli. 1 kokt majskolv
Du kan variera den genom att ha i räkor, kyckling, majs eller något annat mumsigt du gillar. Krämig gräddsås med pasta, champinjoner, broccoli, soltorkad tomat, vitlök och riven ost
Häll pastan i en stor ugnsfast form, lägg i korven, broccolin och löken. Förväll broccolin och den hackade löken i ca 3 minuter. 500 g broccoli. 150 g majs (kan uteslutas)
Lägg ned spenat och broccoli i pannan, och fräs runt lite. Häll av pastan (du kan ev reda av spenat/broccoliröran med någon matsked av pastavattnet) och blanda med röran
Tex överbliven sallad från dagen innan som avokado, majs, lök, sallad, tomat osv. Kokt broccoli med smörKoka broccolibuketter i ca 5 minuter, häll ut vattnet och lägg i en klick smör och strö över flingsalt och nymalen vitpeppar
Chilifräst broccoli. Vilket också påminde mig om att jag totalt glömt visa er förra omgångens (och tillika den veckans) vegetariska måltid – Majsfrittatan
Servera då med t ex små bitar kokt potatis, alternativt mosad med en klick osaltat smör samt lite blandade ångkokta grönsaker som t ex ärtor, broccoli och majs