Nyttig gratäng med broccoli, keso och ägg med en topping av kalkon, fetaost och chili. 500 g keso 5 ägg 1 tsk torkad timjan 2 krm chiliflakes salt och peppar 250 g broccoli Topping 75 g. 500 g keso. 250 g broccoli
Bland ner potatisen, broccolin och oliverna. Vispa ihop keson, fetaosten, äggen och grädden. 400 g kokta broccolibuketter. 250 g keso. 400 g kokta broccolibuketter. 250 g keso
Skölj och dela broccolin i buketter. Servera rårakorna med grönsaker, keso och rårörda lingon. Sila av vattnet och häll upp broccolibuketterna i en skål
Koka pasta och broccolin. 55 gram minikeso. 125 gram broccoli. Klicka ut keso på toppen och grädda o ugnen på 225 grader tills keson fått fin färg. 55 gram minikeso. 125 gram broccoli
Blanda ihop grädde,ägg och keso. Dela broccolin i buketter. Förväll broccolin i kokande vatten ett par minuter,den ska ha tuggmotstånd,inte falla sönder
Vispa ihop grädde och ägg, rör ner philadelphia, keso och smulad fetaost. Broccoligratäng dök upp lite här och där, och lät gott, så en sån fick det bli
Dela broccolin i små buketter och skär stjälken i halvmånar. Först sås, lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och all fetaost, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och all keso, lasagneplattor, sås och den rivna osten