Broccoli kantareller recept

Pumpa med broccoli och kantarell

Pumpa med broccoli och kantarell

Koka broccolin i saltat vatten. Lägg upp broccoli, svamp och pumpapuré, garnera med blommor och blad från broccolin
Kantareller på två sätt

Kantareller på två sätt

Kokt romanesco, blomkål eller broccoli och några skivor smör är gott till. Kantareller förgyller verkligen den enklaste rätt, en stuvning fungerar fint bara som komplement till kokta grönsaker
Råstekt broccoli med serranoskinka & parmesan

Råstekt broccoli med serranoskinka & parmesan

Spaghetti med bacon, broccoli & champinjoner. Kantarelltoast med parmesan 4 portioner - förrätt 4 skivor gott bröd ca 600g kantareller 1 schalottenlök, finha. ca 600g kantareller
Krämig oxfilégryta med broccoli

Krämig oxfilégryta med broccoli

ett gäng med kantareller. Låt småputtra medans du kokar broccoli eller pasta om du äter det. Stek löken ihop med kantarellerna i en stor stekgryta några minuter
Kycklinggratäng med kantareller

Kycklinggratäng med kantareller

Rör ner kantarellerna och broccolin och låt fräsa med tills kantarellerna vattnat ur sig lite. förvälld broccoli
Filégryta med lingon och kantareller

Filégryta med lingon och kantareller

Servera med ett gott mos och gärna lite kokt broccoli. Dela löken i större bitar och tillsätt i pannan tillsammans med kantarellerna
Fläskfilégryta med kantareller

Fläskfilégryta med kantareller

Jag använde mig av färsk broccoli, färsk grön blomkål, zucchini och purjolök. Jag har hur mycket kantareller i frysen som helst som jag fått av mamma och det är dags att börja äta upp dom så idag vart det en höstig gryta med fläskfilé och kantareller
Fotoutmaning v 4 - i min låda - grönsak- och kasslerlåda med gräddstuvade kantareller

Fotoutmaning v 4 - i min låda - grönsak- och kasslerlåda med gräddstuvade kantareller

Gräddstuvade kantareller. Grönsak- och kasslerlåda med gräddstuvade kantareller4-6 portioner. 1 broccolistånd. 4 dl torkade kantareller1 gul lök. Gör så härKoka upp lättsaltat vatten och lägg i broccolin i 3 minuterSlå sedan av kokvattnet, spola broccolin i kallt vatten och låt rinna avSkär paprikan i bitarSkiva purjolökenFräs paprika och purjolök tills purjolöken blir lite svettig och genomskinligSalta och peppraLägg broccolin på botten i en ugnsformLägg paprika och purjolök överSkiva kasslern och lägg överstBred svampstuvningen över kasslernAvsluta med att strö över riven ostGratinera mitt i ugnen i 250 grader i 15-20 minuter. 1 broccolistånd