Lägg slutligen i kräftstjärtarna och vänd ned pastan/broccolin. 4 portioner pasta av fusillityp - glutenfri eller vanlig200 g broccolibuketter400 g kalkonbröstfilésalt och svartpeppar från kvarn200 g purjolök1 vitlöksklyfta125 g färska miniplommontomater eller körsbärstomater1 förpackning havregrädde - eller vanlig grädde eller annan alternativ grädde1 msk Knektgårdens kryddmix - som jag inte kan leva utan1 ask inlagda kräftstjärtarsmör/olja, ghi till stekningriven ost, gärna parmesan eller pecorinoAnsa broccolin. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, och när det är ca 4 minuter kvar av den beräknade koktiden lägger du också i broccolin. 200 g broccolibuketter
inlagda kronärtskockor (den här förpackningen kommer från Willys Garant-sortiment). Blanda ner creme fraiche, buljong och broccolibuketter och låt puttra tills broccolin mjuknar
Skölja och bryt broccoli och blomkål i små bitar. Inlagd rödlök. Inlagd rödlök. Igår träffades jag och Sara, köpte ett gäng grönsaker och hängde i mitt kök där vi gjorde 14 burkar med inlagda grönsaker. 1 liten broccolistånd
Men jag har sett recept där man tillsatt tomat, vitlök, broccoli och svamp. ex natto (fermenterade sojabönor), Tsukemono (inlagda grönsaker) och även ättiksinlagda japanska plommon (kallat Umeboshi)
2 dl inlagd gurka. Låt småputtra i 10 minuter, smaka av och servera med potatis, svarta oliver, kokt broccolie och en klick med creme fraiche, supersmarrigt. 2 dl inlagd gurka
Servera kasslern i skivor med Mimosasalladen, kokt potatis och broccoli samt grönsallad. Skär broccoli i buketter och koka dem mjuka ca 5 minuter i en kastrull med några dl vatten under lock. 2 huvud broccoli. 2 färska eller motsvarande inlagda mandariner eller clementiner